Szórakozás

Megjósolták a ValóVilág 4 győztesét

Ki nevet a végén: a show-felelős Alekosz, a nehéz sorsú Jerzy, vagy a szegény családból származó Éva?

Hét év után tavaly novemberben újra indult az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, amelyben a nézők hónapokon át nyomon követhették a villalakók életét. A ValóVilág 4 kezdetét egy közvéleménykutatás előzte meg; a beszavazó-show-kon a nézők 42 jelölt közül választották ki azt a 14-et, aki beköltözhetett a ValóVillába. A valóságshow nemcsak, hogy beváltotta az ígéreteket, túlszárnyalta azokat. Volt itt minden: VV Zsuzsi dobálózása, majd kizárása a játékból, kialakultak komoly barátságok és örök ellenségek, volt, aki önként távozott, Gina férje, Kristóf kiesése után sétált ki önként a Villából, míg Laci kényszerből adta fel a versenyt, és persze szerelmi történetekből is akadt bőven.

Csaknem 10 év telt el azóta, mióta az RTL Klubon elstartolt a ValóVilág első szériája. Sokan a nagydumás Majka győzelmére számítottak, de végül egy szerény és csendes, békéscsabai fiú aratta le a babérokat. Mészáros Szabolcs, akárcsak Éva, négy győztes párbajról tért vissza, és vitte el a főnyereményt. A második széria győztesének talán a szőke démont, Molnár Anikót várták a legtöbben, végül Vitko Lacit ünnepelhette a közönség, aki évekkel később Angliában találta meg a szerencséjét. Gyukin Milovan mindössze 18 éves volt, amikor megnyerte a valóságshow harmadik szériáját, nem verte el a pénzt, bankba tette, ami most is kamatozik.

Több mint öt hónap küzdelem, 165 nap „rabság” után most vasárnap este végre kiderül, hogy a VV4 16 játékosa közül ki viszi el az álomnyereményt. A döntőben három játékos küzd majd a nézők szavazataiért. A kérdés, hogy Szabolcs, Laci és Milo után ki lesz a ValóVilág széria negyedik győztese. A nézői szavazatok döntik majd el, hogy ki hagyja el győztesként utoljára a Villát, és nyeri meg a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást és havi 1 millió forintot egy éven át.

A Fókusz Plusz úgy döntött, a finálé kapujában megjósoltatják a végeredményt, mint ahogy Paul, a polip tette a foci világbajnokság meccsein. A süntanreket nem érdekelte sem Alekosz, sem Jerzy, „ráharapott” Évára. A majmok gondolkodóba estek, majd Alekosz mellett döntöttek. A teknős is sokáig „kerülgette a forró kását”, de végül elcsábult, szerinte Jerzy lesz a győztes. A vasárnapi döntő után kiderül, hogy melyik állat jövendölése volt eredményes…

AJÁNLOTT LINK:

Megjósoljuk a VV győztest! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik