Szórakozás

36 óra a ValóVilág 4 fináléjáig

Vasárnap este kiderül, hogy 165, Villában töltött nap után Éva, Alekosz vagy Jerzy nyeri meg a játékot.

Az utolsó napokat töltik a villalakók a luxusbörtönben: Éva az utóbbi időben mintha lehiggadt volna, de sebaj, itt van nekünk Ágica, aki biztosította a reggeli kiborulós jelenetet. Neki Anettel akadt problémája, mert úgy gondolta, miatta keveredett bele a Jerzy-storyba. Ment tehát az adok-kapok a Villában, a VV3 lányai durván osztották egymást.

A folytatásban Milóékra kemény feladat várt: a három villalakó közül egyet ki kellett ejteniük a finálé előtt, tehát egy rögtönzött kiválasztás keretében véleményezniük kellett a finalistákat. A három vendég közül ketten Jerzyre, egy személy pedig Alekoszra voksolt.

Szerda délután aztán eljött a búcsúzás ideje is: a VV3-asoknak el kellett hagyniuk a Villát. Ágica főzött egy isteni búcsúebédet a finalistáknak, Alekosz pedig még egyszer utoljára megpróbált rámenni Anettre, persze sikertelenül.

A vendégek búcsúja után nem sokáig szomorkodtak a villalakók: lakásnézőbe mentek, a látványtól pedig teljesen elájultak. Mindhárman elmondták, miért volna jó, ha az övék lenne a nyeremény. A háztűznéző után a Villában is várta még őket egy meglepetés, luxusbörtönükben ugyanis az álomautóval találták szembe magukat.

AJÁNLOTT LINK:

48 ÓRA A FINÁLÉIG! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik