Szórakozás

A németeknél Wolf Kati a nyerő

Az egyik német rádióállomás hallgatóinak szavazatai alapján az X-Faktor énekesnője végzett az első helyen az Eurovíziós Dalfesztivál indulói között.

Különdíjjal tüntették ki Wolf Katit pénteken délután Düsseldorfban – írja a zene.hu. Az egyik helyi rádió hallgatói a magyar énekesnő dalát, a „What about my dreams?” című szerzeményt találták az idei düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztivál indulói közül a legjobbnak.

Kati már az első próbákon is túl van, még a kameraállásokon, illetve a fényeken kell finomítaniuk.

Wolf Kati nemzetközi sikeréről már korábban is rengeteget lehetett hallani: a több mint fél évszázados múltra visszatekintő dalfesztivál legnagyobb nemzetközi rajongói oldalain már most számos szavazás fut, és a többség szerint 2011 legjobb dala a “What About My Dreams?”. A németek körében állítólag már most nagyobb siker a magyar szerzemény, mint saját előadójuk, Lena Meyer “Taken by a Stranger” című száma.

Magyarország győzelmét ígérik a napi tízezres látogatottságú portálok is, de Kati nem figyeli a statisztikákat, mert azt vallja, hogy az eredményhez ott, a düsseldorfi színpadon kell a maximumot kihoznia magából május 10-én, az elődöntőben.

AJÁNLOTT LINK:

A németeknél már nyert Wolf Kati (Zene.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik