Szórakozás

Wolf Kati megkezdte a visszaszámlálást

Vasárnap már indul is Düsseldorfba, hogy csapatával elkezdjék a próbákat az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínén.

A kétgyerekes anyuka bűvészként szervezi életét a nagy megmérettetés előtt. Ruha- és táncpróbára, koreográfiaegyeztetésre, fotózásokra jár, közben pedig két kislányáról is gondoskodnia kell. Az énekesnő elképesztő energiával készül a nemzetközi bemutatkozásra.

A „Szerelem miért múlsz” című dalát itthon már több mint 1 millióan látták az interneten és az angol verziót is több százezren nézték meg. Ezek bíztató jelek, de Kati jól tudja, hogy csak az számít majd, amit az élő show-ban produkál több millió néző előtt. Magyarország nagyon erős elődöntőbe került, ezért komoly versenyre számít.

Wolf Kati május 10-én lép színpadra, akkor dől el, hogy tovább jut-e a május 14-i döntőbe. Bár a szabályok értelmében mi magyarok nem szavazhatunk, Kati azt kéri, hogy akik szeretik és drukkolnak neki, azok kérjék meg külföldön élő barátaikat, hogy szavazataikkal segítsék őt, éljenek akár Horvátországban, Szerbiában, Törökországban, Svájcban, Görögországban vagy Lengyelországban, hiszen Kati nemzetközi sikere a magyar zenei életnek is elismerés lenne.

AJÁNLOTT LINK:

Egy őrült nap Wolf Katival (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik