Szórakozás

Íme Wolf Kati első bemutatkozása Düsseldorfban

A külföldi bukmékerirodák eredményei szerint az X-Faktor énekesnője dobogós helyezést ér el május 10-én.

Wolf Kati vasárnap elrepült, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselje hazánkat Düsseldorfban. Katihoz és a „Szerelem miért múlsz” című dalhoz mindenki nagy reményeket fűz, az énekesnő most arra koncentrál, hogy ő és csapata jól teljesítsen Düsseldorfban, és persze anyai teendőiről sem feledkezhet meg. Nagyobbik lányát is magával vitte a nagy versenyre.

DJ Dominique-kal, azaz Várkonyi Attilával az énekesnő másfél hónapja dolgozik együtt, hogy a megmérettetésen minden tökéletesen sikerüljön. A projektvezető ott lesz Katival Németországban is és nagyon bízik a sikerben.

„Minden külföldi bukmékeriroda Katit az első, második, harmadik helyre rakja, én egy picit óvatosabb vagyok, először azt szeretném, ha bejutna a döntőbe, a döntőben az öt között lenne, nagyon-nagyon boldog lennék akkor” – nyilatkozta a Reflektornak a projektvezető.

Kati május 10-én az elődöntőben tizenötödikként lép majd a düsseldorfi futballcsapat arénájának színpadára, hogy Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Geszti Péter dalát elénekelje 37 ezer ember előtt élőben. Hétfőn már túlesett az első kamerapróbán, a látottak alapján pedig valóban minden esély megvan arra, hogy 2011-ben végre egy magyar résztvevő győzelmével záruljon az Eurovíziós Dalfesztivál.

AJÁNLOTT LINK:

Wolf Kati vasárnap elrepült az Eurovízióra (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik