Szórakozás

Vastag Csaba vacsorázni vitte rajongóját

A jóképű énekes a Citadellára invitálta a szerencsés lányt.

Vastag Csaba pár hónapja behúzta a kéziféket: jobban figyel az egészségére és a rendszeres étkezésre. Úgy döntött, összeköti a kellemeset a hasznossal, és egy zsírégető klub nyereményjátékának köszönhetően minden hónapban romantikát lop egy szerencsés rajongó életébe, akit egy kellemes gyertyafényes vacsora közben jobban megismerhet. Az első szerencsés lány egy divatiskola hallgatója, Petra volt, akit Csaba a Citadellára invitált egy exkluzív étterembe. A csinos lány először alig merte elhinni, hogy kedvencével tölthet egy estét, a különleges vacsora azonban minden várakozását felülmúlta.

„Izgatottan vártam a személyes találkozást, ugyanakkor ideges is voltam, miként sül el az egész. Mint kiderült, teljesen feleslegesen. Csaba közvetlen és kedves volt. A legpozitívabb számomra mégis az volt, hogy nagyon kíváncsi volt rám és a mindennapjaimra, így hamar feloldódtam” – mesélte boldogan Petra, aki élete egyik legkülönlegesebb élményének tartja az estét.

A nagy találkozás előtt azonban nemcsak a szerencsés nyertes, hanem a vendéglátó is rendkívül izgult, hiszen Vastag Csaba eddig csak a koncerteken találkozott rajongóival, akikkel nem volt ideje közelebbről is megismerkedni.

„Egy kicsit féltem az első vacsorától, mert nem tudtam, mire számíthatok, hiszen ez egy teljesen új szituáció számomra. De szerencsére Petra, azon kívül, hogy nagyon gyönyörű, végig hihetetlenül kedves volt. Sikerült sok mindenről nyugodtan beszélgetnünk, amire egy koncerten nem lett volna alkalmunk. Örülök a lehetőségnek, amit a Zsírégető klub biztosított számomra, hiszen így közelebb kerülhetek a rajongóimhoz is. Remélem, Petra is jól érezte magát és a következő vacsorák is ilyen kellemes hangulatban telnek” – árulta el Csaba, aki a remekül sikerült este után alig várja a következő alkalmat, amikor egy újabb rajongót láthat vendégül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik