Szórakozás

Csinos lányok kényeztették az X-Faktor sztárjait

Egészséges pihenőnapot tartott Vastag Csaba és Király L. Norbi.

Alaposan felpörgött Vastag Csaba és Király L. Norbi élete az RTL Klub tehetségkutatója óta, egymást érik a koncertek és interjúk. Nem csoda, hát, ha a fiúk minden alkalmat megragadnak a feltöltődésre. A két énekes most például együtt edzett, majd közösen elfogyasztottak egy egészséges ebédet a szabad ég alatt. A kivételes napot Csaba és Norbi egy szépségszalonban zárta, ahol csinos hölgyek masszázzsal és manikűrrel kényeztették őket.

„Annyira felgyorsult az életünk az X-Faktor óta, hogy nem foglalkozunk szinte semmivel. Rendszerint hajnalban érünk haza, én olyankor már csak arra vágyom, hogy letegyem a fejem és aludjak. Legalább az étkezésemre nem kell külön gondot fordítanom, amióta kapom a zsírégető klub egészséges ételeit.” – árulta el a tehetségkutató győztese, aki nagyon élvezte, hogy végre kipihenhette magát, még ha csak pár órára is. „Jól éreztük magunkat Norbival, mindketten el tudtunk volna aludni masszázs közben. Bármennyire is fontos számomra a küllem, nem sűrűn jártam ilyen helyen, manikűr közben is azt lestem, nehogy meglásson valaki” – tette hozzá nevetve Csaba, aki egyáltalán nem tartja magát piperkőcnek.

A nagy hajtásban jó volt egy napot pihenéssel tölteni.” – árulta el Norbi, aki nagyon örült, hogy végre egy jót ehetett nyugodtan, rohanás nélkül. „Fontosnak tartottam, hogy a sporton és a szépülésen kívül az étrendünkkel is foglalkozzunk. Remélem, hogy több ilyen napot is össze tudunk még hozni Csabival” – tette hozzá mosolyogva a különleges hangú énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik