Szórakozás

Vastag Csaba édesanyja fia példáját követi

Az énekes szívbeteg anyukája is az egészséges életmódot választotta.

Az X-Faktor győztese azért változtatott életén a közelmúltban, hogy bírja a tehetségkutató utáni pörgős életet, azt azonban csak remélni merte, hogy szüleinek is pozitív példával szolgálhat. Fia életmódváltásán felbuzdulva most Csaba édesanyja, a szívproblémákkal küzdő Márta is áttért az egészséges táplálkozásra. Az asszony célja, hogy búcsút intsen súlyfeleslegének és magas koleszterinszintjének a zsírégető klub fogyókúrás étrendjének segítségével.

„Sokáig nem voltam kövér, még a terhességeim után is hamar visszafogytam. A változókorba lépve azonban szépen kigömbölyödtem, hiszen ilyenkor már lelassul az anyagcsere, változik a hormonháztartás. A súlyfelesleg már csak azért sem jó, mert baj van a szívemmel. Ahogyan a családomban szinte mindenkinek, úgy nekem is magas a koleszterinszintem és már négy katéteres szívműtéten vagyok túl.” – árulta el az asszony.

„Szeretnék sokáig egészségesen élni, hogy láthassam az unokáimat játszani, ezért kezdtem fogyókúrába. Ám sajnos nagyon szeretek enni, így egy kicsit féltem, hogy éhezni fogok, de ebben a diétában az a jó, hogy naponta ötször kell étkezni, így nincs éhségérzetem. A zsírégető klub ételeivel még az édes ízről sem kell lemondanom, mert nagyon szeretem az édességet.” – árulta el mosolyogva az énekes édesanyja, aki nagyon büszke mindhárom fiára és reméli, a következő laboreredményei már sokkal kedvezőbbek lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik