Szórakozás

Müller Attila: újra tudok mosolyogni

Lelkes kis csapat dolgozott a romok eltakarításán a műsorvezető házánál. Amióta megtörtént a tragédia egymás után jelentkeztek a barátok és idegenek, hogy segítsenek.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn éjjel porig égett Müller Attila háza. A lángok a műsorvezető XXII. kerületi otthonában csaptak fel; a tüzet egy elfelejtett gyertya okozta az ablakban. A tűzoltók percekig küzdöttek a lángokkal, de a tűz olyan gyorsan terjedt, hogy a ház belseje szinte teljes egészében megsemmisült.

Müller Attila teljesen összeomlott. Nem volt biztosítása, így nem látta a kiutat. De ma már sokkal jobban van. Köszönhető ez az ismerősöknek és ismeretleneknek, vállalkozóknak és a Magyar Média Válogatott tagjainak, akik azonnal a támogatásukról biztosították. Kefír és Ricky néhány napra a mikrofont szerszámokra cserélték, hogy a bontásban és a sittek eltakarításában segédkezzenek.

„Gyakorlatilag egy hét leforgása alatt már az újjáépítést tervezzük, minden segítség jól jött és nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar összeáll, és ennyien jelentkeznek. Fantasztikus, így most már tudok mosolyogni, most már tudom azt látni, hogy van felállás, van tovább, van újrakezdés – mondta Attila a Fókusz kedd esti adásában.

A támogatás persze még mindig elkél, de Attila így is nagyon hálás a rengeteg önzetlen segítségért.

AJÁNLOTT LINK:

Celebek siettek Müller Attila segítségére (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik