Szórakozás

Összefogtak a sztárok Müller Attiláért

Ki kétkezi munkával, ki építési anyaggal próbál segíteni a szerencsétlenül járt műsorvezetőnek.

Müller Attila barátai megdöbbenéssel fogadták a hírt, miszerint porrá égett a műsorvezető háza húsvéthétfő éjszakáján, ezért a Médiaválogatott focicsapat tagjai gyűjtést szerveztek Attilának, hogy mihamarabb újjáépíthesse a lakhatatlanságig égett otthonát.

Szerdán már Szolnoki Péter, Lui és Kefir is a helyszínre sietett segíteni az elégett tető bontásában. Farkasházy Tivadar, a focicsapat tagja elárulta: próbálnak mindent megtenni, hogy barátjuk minél több munkához jusson, és persze segíteni abban is, hogy lakását mihamarabb helyre tudja hozni.

“Attila remek ember és jó barátunk, a válogatott egyik lelke. Borzasztó, ami vele történt. Mivel ez egy csapat, amely nemcsak együtt focizik és edz, hanem sokszor együtt kirándul is, ezért ez a legkevesebb, hogy ebben a szörnyűségben segítségére kelünk. A tárgyi segítségen kívül persze az lenne a legjobb, ha a szakmában minél több munkát kapna, hiszen úgy vélem, ez lenne most a legnagyobb segítség számára, hogy új életet kezdhessen” – nyilatkozta az Új Ásznak Farkasházy Tivadar.

A műsorvezetőt hozzávetőlegesen 20 millió forintos kár érte a tűzeset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik