Szórakozás

Müller Attila nem tér vissza kiégett otthonába

A műsorvezető úgy érzi, nem tudna többé abban a házban élni. Szinte mindene odaveszett a tűzben.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn éjjel porig égett Müller Attila háza. A lángok a műsorvezető XXII. kerületi otthonában csaptak fel; a tüzet egy elfelejtett gyertya okozta az ablakban. A tűzoltók percekig küzdöttek a lángokkal, de a tűz olyan gyorsan terjedt, hogy a ház belseje szinte teljes egészében megsemmisült. A Cool Tv arca a füstszagra ébredt, azonnal oltani kezdett, de a tűz átcsapott a fa tetőszerkezetre, és megállíthatatlanul terjedt tovább. A lángokat végül egy óra alatt sikerült megfékezniük a tűzoltóknak.

A műsorvezető szerint összes vagyonából egyetlen zsák ruha maradt meg, szinte mindene odaveszett, ráadásul biztosítás sem volt a lakáson. A kár jelentős, Attila becslései szerint elérheti a 20 millió forintot is.

“Nem az a lényeg, hogy mekkora lett a kár. Ott volt az igazi életterem. Az emléktárgyakat el kell temetnem. Eddigi életem munkája volt” – nyilatkozta az RTL klub Reggelijében a műsorvezető.

Attila elárulta, az elkövetkező napokat családjánál tölti majd, a szörnyű emlékek miatt nem akar visszaköltözni a házba, azt tervezi, bérel egy lakást.

“Ilyenkor mindenképp jólesik az embernek, hogy nincs egyedül a bajban. Nagyjából ez az, ami segít” – mondta megtörten Müller Attila.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik