Szórakozás

10 milliót kap Alekosz, ha igent mond

A hírek szerint 10 millió forintot ajánlott fel az RTL Klub az Okostojásnak A Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című menyasszonykereső műsorért.

Tizenhat hét romantika és tízmillió forint az, amire Alekosz igent mondhat, ha jövő hét végén győztesként vagy “csak” dobogósként elhagyja a Villát. Ennyi ideig tarthat ugyanis menyasszonykereső műsora, és ekkora összeggel gazdagodhat, ha valóban belevág az újabb kalandba.

VV Alekosznak csupán egyetlen napja lesz, amit a családja körében, illetve a Villán kívül tölthet, ha a döntő után igent mond menyasszonykereső műsorára. Május 8-án ugyanis bizonyosan elhagyja a luxusbörtönt, de nem sokáig marad a falakon kívül. Másnap még vár rá egy szembesítés, ahol ismét összeeresztik mind a 16 egykori villalakót, majd 10-én este hét órakor indul is az új őrület, amelyben tizenhat lány versenyez majd az Okostojás kegyeiért.

Bár a csatorna egyelőre nem árulja el, pontosan mennyi ideig tervezik képernyőn tartani Alekoszt, annyi bizonyos, hogy 16 lány szállja majd meg a Villát. Ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy amennyiben hetenkénti rózsaceremóniára számíthatunk, akár csak a nagy előd, Benkő Dániel esetében, akkor éppen négy hónapig izgulhatunk majd azért, hogy Alekoszra rátaláljon a szerelem.

Az előzetes tervek szerint napi műsorról beszélhetünk, ugyanúgy, mint most a ValóVilág esetében, ráadásul még hétvégén is műsorra tűzi az RTL Klub a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken című produkciót.

Természetesen az édes rabságnak még abban az esetben is busás ára van, ha a görög származású szexkyborg már milliomosként, a negyedik ValóVilág győzteseként vág bele az új műsorba. Az Új Ász információi szerint ugyanis megközelítőleg tízmillió forintot ajánlanak majd neki a csatornánál, ha hajlandó feláldozni a teljes nyarát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik