Szórakozás

Már a németek is kívülről fújják Wolf Kati dalát

A 19 éves Kasara rajong az X-Faktor énekesnőjének What About My Dreams című számáért.

Ez az egyik kedven számom az idei Eurovíziós Dalverseny jelöltjeinek dalai közül – írta a Youtube-ra feltöltött videója alá a német lány, aki a felvételen Wolf Kati “Szerelem, miért múlsz?” című slágerének euróvíziós változatát énekli – a magyar betéttel együtt – szinte hibátlanul.

Kasara saját bevallása szerint imád idegen nyelven énekelni, feldolgozta már többek között Lady Gaga, Katie Perry és Pink egy-egy szerzeményét is; példaképének a The Veronicas mellett Britney Spearst tartja.

Wolf Kati nemzetközi sikeréről már korábban is rengeteget lehetett hallani: a több mint fél évszázados múltra visszatekintő dalfesztivál legnagyobb nemzetközi rajongói oldalain már most számos szavazás fut, és a többség szerint 2011 legjobb dala a “What About My Dreams”. A németek körében állítólag már most nagyobb siker a magyar szerzemény, mint saját előadójuk, Lena Meyer Taken by a Stranger című száma.

Magyarország győzelmét ígérik a napi tízezres látogatottságú portálok, de Kati nem figyeli a statisztikákat, mert azt vallja, hogy az eredményhez ott, a düsseldorfi színpadon kell a maximumot kihoznia magából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik