Szórakozás

Dühös nő támadt VV Anikóra

A fanatikus Éva-rajongót a biztonsági őröknek kellett lefogniuk, nehogy megpofozza a Rosszkislányt.

Anikó nem tévedett nagyot, amikor azt mondta, fél a kinti fogadtatástól és attól, hogyan viszonyulnak majd hozzá az emberek, miután elhagyja a Villát. Bevallása szerint nehezen birkózik meg a kritikával, de azt lehet, még ő sem gondolta volna, hogy egy nappal szabadulása után máris ekkora sértéseknek is fenyegetéseknek lesz kitéve.

A NekedValó hétfő délutáni adásában VV Éva egyik rajongója támadt a Rosszkislányra, veszekedésük pedig odáig fajult, hogy csaknem egymásnak estek, a feldühödött VV-fanatikus legszívesebben felpofozta volna a volt villalakót. A vita akkor mérgesedett el köztük igazán, mikor a lány felrótta Anikónak, hogy pezsgőspoharat nyomott Éva kezébe, amikor az visszatért a Villába.

„Legszívesebben kivertem volna a kezedből” – dühöngött a rajongó, de a Rosszkislány sem hagyta magát: „Én meg téged vágnálak pofán” – válaszolta a fekete démon. Ebben a pillanatban a vendég felugrott a székéből, és Anikónak rontott, hogy megüsse, de a műsor biztonsági emberei még épp időben kapcsoltak, gyorsan lefogták és elvezették az agresszív nőt.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik