Szórakozás

A Seychelle-szigetekre megy nászútra a hercegi pár

Egy, a Seychelle-szigeteken álló luxusvillában tölti a mézesheteket Vilmos herceg és Katalin hercegnő - írta hétfői számában a Daily Mail.

A brit napilap szerint ugyan a pénteken összeházasodott pár elhalasztotta a nászutat, de még májusban elutaznak, hogy tíz napot töltsenek az Indiai-óceánon fekvő turistaparadicsomban, ahol az újság információi szerint egy éjszakánként 4000 fontba (1,2 millió forint) kerülő villában foglalt szállást az ifjú férj.

A beszámoló szerint a herceg védelmét ellátó biztonsági szolgálat illetékesei már felkeresték a helyszínt, hogy elemezzék a nyaralás esetleges kockázatait, és meggyőződjenek arról, hogy elég elszigetelten áll-e a villa, hogy zavartalanul élvezhessék a fiatalok a nászutat. A lap úgy tudja, a fából épült luxusvillának saját inasa és szakácsa van, a fiatalok kényelmét pedig “szabadtéri fürdőszoba”, hatalmas kert és természetes vizű medence szolgálja. Cambridge hercegét és hercegnőjét magánrepülő viszi majd a turistaparadicsom fő szigetére, ahonnan helikopterrel mennek át az egyik kisebb szigeten álló rejtett nyaralóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik