Szórakozás

Vilmos és Katalin: szájról olvasták a titkokat

One more kiss, azaz még egy csókot. Így kérte Kate-et Vilmos herceg a Buckingham-palota erkélyén a második csókra az ujjongó tömeg előtt.

Kate Middleton bevonul a Westminster apátságba. Pénteken az egész világ erre a pillanatra várt. Bár mi csak a zenét hallottuk, ebben a pillanatban Harry herceg hátra, majd a menyasszonyra váró Vilmoshoz fordult. Állítólag viccesen azt mondta fivérének, hogy most már megnyugodhat, Kate eljött.

Robert Winnett, a Daily Telegraph politikai szerkesztőhelyettese az RTL Híradónak arról mesélt, hogy a lap úgynevezett szájról olvasókat alkalmazott, hogy színesíteni tudják az esküvői tudósításokat. Egyikük szerint Vilmos először Kate-nek bókolt, majd kicsivel később az őt oltárhoz vezető apósához fordult, és egy humoros megjegyzéssel próbálta oldani a feszültséget. Azt mondta – ez aztán a szűk körű családi esemény, igaz? A ceremónia után pedig Kate azt kérdezte férjétől, hogy boldog-e.

A szájról olvasók információit több újság is felhasználta. Úgy tűnik, mára ez egy külön szakma lett. Van olyan honlap, ahol egy kommunikációs ügynökség mint szolgáltatást hirdeti.

AJÁNLOTT LINK:

A sztárok szájáról veszik ki a szót (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik