Szórakozás

Íme a Csillag születik első továbbjutói

Mr. Joe, az Everdance, László Attila és Szabó Ádám is már biztosan ott van a legjobb nyolc között.

Túl vagyunk a Csillag születik háromkörös válogatóján: a zsűritagok összesen 24 produkciónak adtak újabb esélyt, közülük szombat este 12-en álltak színpadra, de csak négyen jutottak tovább.

Szabó Ádám, a fiatal harmonikás hatodikként lépett a Csillag születik színpadára és teljesen levette a lábáról a zsűrit. Fáy Miklós kijelentette, szerinte Ádám a műsor egyik főszereplője. Az ítészek nem voltak zsugoriak a pontozáskor sem, 32 ponttal jutalmazták a zenészt.

Máté Péter „Most élsz” című örökzöldjével lépett színpadra László Attila, a selejtezők egyik nagy felfedezettje, akinek produkciója hallatán korábban Szirtes Tamás megjegyezte: „ha csak ennyi történt ebben a Csillag születikben, hogy te eljöttél és jelentkeztél és mi láttunk téged, akkor már volt értelme az egésznek.”. A mindössze 14 éves fiú ismét bebizonyította, hogy egy igazi énekes-zseni. 34 pontjával az első helyet szerezte meg a zsűri szavazatai alapján.

Ugyancsak imádta a zsűri Mr. Joe dalválasztását és előadását is: Joe Cocker „Unchain My Heart” című dalával 32 pontot gyűjtött be, továbbjutása szinte nem is volt kérdés.

A tánccsoportok közül az első élő show-n kétségtelenül az Everdance csapatáé volt a főszerep. A zsűritagok közül egyedül Fáy Miklós volt kevésbé lelkes az értékelés közben, ennek ellenére a táncosok 29 ponttal a középmezőnybe került, a nézők pedig az első négy közé szavazták kedvenceiket.

A műsortól így búcsúzni kényszerült: Buzás Viktor testépítő és operetténekes, a That’s All B-Boys Flava tánccsapat, Habodász István prózamondó, a Czemende zenekar, Párkányi Kolos bűvész, Csemer Boglárka énekesnő, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd teremkerékpárosok, valamint Farkas Gyuri, azaz MC Gyufa, a dadogós rapper.

AJÁNLOTT LINK:

MR. JOE ÉS LÁSZLÓ ATTILA IS A TOVÁBBJUTOK KÖZÖTT VAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik