Szórakozás

Az életét rappeli el az állami gondozott kiscsillag

Elkeseredésből és olykor dühből táplálkoznak szókimondó szövegei. Belső Csaba sokat tapasztalt az élet árnyékos oldalán.

Mint arról korábban beszámoltunk, életveszélyes és virtuóz teljesítmények: kialakult a Csillag születik végső mezőnye, a zsűri kiválasztotta a legjobb 24 produkciót. A Fókusz összeválogatta a szombat este legmeghökkentőbb pillanatait, és felkeresték azok főhőseit. A héten indul az élő show, de vannak, akiknek már most megváltozott az életük.

Gomes-Martins Klaudia egyéni táncosként, bohócmaszkkal és bohócruhában érkezett a válogatásra, és debütálása előtt csupán néhány perccel döntötte el, hogy japán poppint ad elő. (A stílust különböző játékbabák mozgása ihlette.) A lány célja, hogy táncával felhívja a figyelmet az intézeti, szülők nélküli gyerekek helyzetére.

A 24 éves Csemer Boglárka jazzes alapokra helyezte Beyoncé slágerét, a Single Ladies-t, és ezzel azonnal lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is. Nem csoda, hiszen nem ez az első tehetségkutató, amin indul, bár azt állítja magáról, hogy nem igazán jó versenyző, könnyen leblokkol és ilyenkor a már megszokott teljesítmény is elmarad.

Az utolsó továbbjutó helyét egy művészi teremkerékpározást űző páros, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd foglalta le magának. A 18 éves fiúk klasszikus zenére táncoltatták kerékpárjukat.

A sportolók mellett szombat este egy nyelvzsonglőr is jelentkezett a válogatásra: Belső Csabának harcos-rapes dala hozta meg a várva várt sikert. A fiú állami gondozottként él Nagykőrösön; azt mondja, megjárta az élet poklát, saját szerzeményei erről szólnak. Szombat óta azonban megváltozott körülötte a világ, a műsor utáni hétvégén már betelt a telefonja, annyi üzenetet kapott.

AJÁNLOTT LINK:

Csillagos ötös produkciókkal rukkoltak elő (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik