Szórakozás

Éva a VV4 “First Lady”-je

A Törtető a ValóVilág 4 legsikeresebb női játékosa; 51 százalékkal hazaküldte a Rosszkislányt.

Anikó szerda este, a valóságshow utolsó kihívásán úgy döntött, nagy riválisára, Évára teszi a zöld kendőt, hogy végre kiderüljön, ki a ValóVilág 4 First Lady-je.

A két párbajozó már napokkal a megmérettetés előtt kijelentette, hogy mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaköltözhessenek a Villába, bár Éva a szíve mélyén úgy érezte, esélye sincs a fekete démon ellen.

A vasárnap esti élő show elején bemutatott állás azonban nem a Törtető megérzését igazolta: a valóságshow készítői – a legutóbbi két párbajhoz hasonlóan – ismét megmutatták, hogyan áll a két játékos a nézői szavazatok alapján. A fantomképek helyett a két villalakó fotóját láthattuk a százalékok felett. Anikó 48 százalékon, Éva pedig 52 százalékon állt ekkor.

Egy reklámblokk és két bejátszás elteltével azonban egyenlő lett az állás: mindkét játékos képe alatt 50-50 százalék szerepelt. Nem sokáig, pár perc alatt ismét változott a szavazatok állása, a Törtető 52 százalékkal átvette a vezetést.

A hangulat a luxusbörtönhöz hasonlóan a stúdióban is feszült volt: hiába ígérték a Villalányok, hogy a párbaj két úri nő versenyéről fog szólni, folyamatosan beszóltak egymásnak, ráadásul a rajongótáborok folyamatos bekiabálásától szinte alig hallották egymást.

A VV4 történetében először a játékosok is láthatták, hogyan állnak a szavazatok alapján nem sokkal a párbaj vége előtt: a két amazon ismét megközelítette egymást, olyannyira, hogy 50-50 százalékon álltak ekkor.

Anikó mellett a Szépfiú, Jerzy, Éva mellett pedig jó barátja, Alekosz kampányolt a Villában. Az Okostojás mint az várható volt, a Törtetőt, Jerzy pedig a Rosszkislányt várta vissza.

A nézők pontot tettek az amazonok viadalának végére: a szavazók 51%-a végül úgy döntött, hogy Éva folytassa a versenyt, ezzel pedig ő lett a ValóVilág negyedik szériájának legsikeresebb női játékosa, és Alekosz és Jerzy mellett ő küzd majd a fináléban a főnyereményért május 8-án, vasárnap.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik