Szórakozás

Amazonok csatája: Évát hívta párbajra Anikó

A fekete démon az első megmérettetésére készül; a tét a fináléba jutás.

Múlt héten a Villalakók – Anikó taktikájának köszönhetően – úgy döntöttek, a Rosszkislányt küldik az utolsó párbajra, ezért neki kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen vasárnap estig.

Anikó mind a három játékos között vacillált, mint mondta, Éva, Alekosz és Jerzy mellett is szólnak érvek és ellenérvek. Egy Törtető-Rosszkislány párbaj már régóta lóg a levegőben, ráadásul ezzel végleg eldönthetnék, melyikük közülük a VV4 First Lady-ja. A Szépfiúval soha nem volt jó a kapcsolata, öt hónap alatt egyszer sem sikerült igazán közel kerülniük egymáshoz; és bár Anikó korábban azt mondta, mindenképpen olyan ellenfelet választ majd magának, akivel szemben biztosan visszatérhet a Villába, kedden este már azon gondolkodott, hogy kihívja Alekoszt, mert mindegy, hogy most esik ki, vagy egy hét múlva.

Szerda este rendhagyó módon három ex-villalakó a stúdióból tanácsot adhatott Anikónak azzal kapcsolatban, kit kellene kihívnia párbajozni: Béci Alekoszt, Ildikó Évát, Szandika pedig Jerzyt javasolta. A Rosszkislány sokkal előrébb nem jutott; döntésének indoklásakor Jerzyhez és Alekoszhoz is voltak bíráló szavai, mégis Évának adta a zöld kendőt, így az Okostojás és a Szépfiú már biztosan ott van a fináléban.

Vasárnap utoljára ketten küzdenek meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen számára véget ér a ValóVilág.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik