Szórakozás

Hajdú Shakira Waka Wakájára ropja

Az énekeseket és énekelni próbáló hírességeket felvonultató szuperprodukció, A Nagy Duett sztárjai már gőzerővel készülnek a péntek esti nagy megmérettetésre.

A már szinte legendásnak számító Hajdú Péter-Zoltán Erika páros egy Shakira slágerrel, a Waka Waka-val készül az élő show-ra. A Frizbi műsorvezetőjének ezen a héten nem csupán a tánccal és az egyre bonyolultabbnak tűnő szövegekkel gyűlt meg a baja, a tánc mellett ugyanis egy kis betegséggel is küszködik. Pedig a show-mannek a tervezett produkcióhoz kiváló állóképességre lesz szüksége, mivel a különös törzsi szófordulatok mellett még focizni is fog.

Árpa Attilára valami olyasmit készül véghezvinni péntek este, amihez „nem sok kedve van”: egy Ricky Martin dalt fog énekelni. Mindig türelmes partnere, Falusi Mariann próbálja most lelket önteni a tévés fenegyerekbe.

A Peller-Bereczki páros próbáin is érezhető némi feszültség, talán csak egyetlen páros akad a Nagy Duett stúdiójában, akiken nemhogy nem látszik az izgalom, de még rá is raknak egy lapáttal, ha a hangulatról van szó. Tóth Gabi és Tilla szerint csak a dalválasztás számít, ha azt sikerül jól eltalálniuk, nincs mitől félniük, a versenyzés már csak egy másodlagos dolog.

AJÁNLOTT LINK:

Tánctehetségek is A Nagy Duett sztárjai? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik