Szórakozás

Ganxstáék búcsúztak a Nagy Duettől

Harmadszorra már nem sikerült bennmaradni: SP és Iszak Eszter maguk mögé utasították az Orosz-Ganxsta párost.

A péntek esti celebes-énekes szuperprodukcióban ismét a Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter vitte a prímet: Shakira Waka Waka-jára – a különös törzsi szófordulatok mellett – még táncolt is. Dobrády Ákos elsősorban a show-man szorgalmát dicsérte, úgy látja, Hajdú szórakoztatás tekintetében minden pénteken felülmúlja önmagát. Balázs Klári Zoltán Erikának köszönte meg, hogy ilyen jól felhozta a műsorvezető tánctudását. „Mint az első autóm, olyan volt a produkciód” – így összegezte véleményét Kasza Tibi. Összességében 27 pontot kapott a páros.

Peller Mariann és Bereczki Zoltán ezen a héten is hozták a tőlük megszokott magas színvonalat, a zsűri pontjai és a nézők szavazatai egészen az első helyre repítették a duót. Dobrády szerint Mariann most énekelt a legjobban az eddigiekhez képest, Zoli ének és mozgáskultúrát pedig elképesztőnek nevezte.

Tóth Vera párja, Rákóczi Feri is sokkal magabiztosabb lett két héttel ezelőtti szerepléséhez képest, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ezúttal magyar számmal érkeztek A Nagy Duett színpadára. Dobrády Ákos meg is dicsérte a rádióst: könnyedén kiráztad a kisujjadból ezt az előadást. A tánc és az ének a zsűri szerint 28 pontot ért.

Egy igazi latin macsó a színpadon – a műsorvezető, Liptai Claudia szerint ezt láthattuk Árpa Attilától Ricky Martinként Falusi Mariann oldalán. A tévés fenegyerek meglepetéssel is szolgált: Mariannak a pocakjára írt felirattal kívánt boldog születésnapot. Kasza Tibi bevallotta: sokat árt az önbecsülésének, ha Attilát látja a színpadon, ennek ellenére nem volt szőrösszívű, már ami a pontszámokat illeti: a maximális 30-at kapták.

Trokán Nórától és Carameltől ezen a héten azt várta a zsűri, hogy ezúttal kicsit pörgősebb oldalukat mutassák meg. Dobrády Ákos Nóra szép énektechnikáját emelte ki, Caramelt pedig egyszerűen imádja. Igazi kis színdarabot láthattunk – mondta Klárika, aki a magyar dalválasztást, Kovács Kati Most kéne abbahagyni című dalát is nagyra értékelte. Kasza Tibitől is jó kritikát kaptak, pontokból pedig 26-ot.

„Ez valami Isteni volt” – dicsérte Balázs Klári a Tilla-Tóth Gabi duót produkciójuk után. Dobrády Ákos szerint is kifejezetten jól állt nekik a Guns N’ Roses sláger és az, ahogy Tilla elszabadult. Kasza Tibi is világszínvonalú előadást emlegetett, Liptai pedig még Tilla filmes „sikerét” is kiemelte. Nem volt hiába Tilla nadrágletépése: maximális 30 pontot kaptak a zsűritől.

Iszak Eszti és SP, valamint a már rutinosnak számító Orosz Barbara és Ganxsta Zolee páros maradt végül a kieső helyen, akik közül az utóbbiak búcsúztak a versenytől.

Az estét extra produkcióként Lola és Baronits Gábor zárta. A fiatalok az életben is egy párt alkotnak, ám színpadon most először láthatta együtt az énekesnőt és a Jóban Rosszban színészét a közönség.

AJÁNLOTT LINK:

A Nagy Duett hivatalos oldala (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik