Szórakozás

Gwyneth Paltrow kislánya vegetáriánusnak állt

Szinte alig volt alkalma megismerni, milyenek a húsos ételek. A 6 éves Apple ennek ellenére határozott döntést hozott.

A színésznő lányának, Apple-nek elege lett az ízletes pipifalatokból, a vegetáriánus rajongók pedig felháborodtak. Na, nem mintha, bármi gondjuk lenne a kislány választásával, anyukájával viszont már annál inkább. Gwyneth ugyanis kislánya akarata ellenére időnként megpróbál némi húst belecsempészni gyermeke étrendjébe. Ilyen volt például egyszer a pulykás hamburger, amire Apple csupán annyit reagált, ha lehet, inkább tofuval kérné.

A színésznő hiába szeretné tápláló ételekkel ellátni fejlődésben lévő kislányát, nem jár sikerrel.

„Apple teljesen vegetáriánus. Ez a döntés, az ő saját elhatározása. Amikor kisebb korában megpróbáltam adni neki egy kis csirke vagy pulykagombócot, egyből kiköpte. Mára eljutottunk odáig, hogy néha rá tudom venni, hogy egyen egy kis halat, vagy valamit, de ez is inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel jön össze” – mondta Paltrow Chelsea Handler Lately műsorában.

Gwyneth megnyugtatására, a vegetáriánus gyerekekkel kapcsolatos tanulmányok azt mutatják, hogy ugyanolyan magasra nőnek meg, mint a McDonald’s-ba járó társaik, sőt magasabb az IQ-juk, és alacsonyabb a lehetősége az élelmiszerekkel kapcsolatos betegségek kialakulásának, mint pl. szív- és cukorbetegség, vagy vérnyomás problémák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik