Szórakozás

Gwyneth Paltrow-t már nem izgatja, ha bunkón viselkednek vele

Az Oscar-díjas színésznő a brit Harper’s Bazaar márciusi számában mesélt a honlapja körül kialakult vitákról, és arról, hogyan kezeli az idegenek reakcióit.

Paltrow még január elején válaszolt honlapján, a goop.com-on egy olvasói levélre – és masszív felháborodást keltett elitista és lekezelő tanácsaival. A kritikusok főleg azt emelték ki az ügy kapcsán, hogy a színésznő életmódtippjei minden normális körülmények között élő nőt totális anyagi csődbe taszítanának – Paltrow-ban pedig természetesen fel sem merült, hogy mások a trend-faktoron kívül esetleg az árcédulákra is kíváncsiak lehetnek.

A 38 éves színésznő teljesen kiakadt jó szívvel adott tanácsai fogadtatásán: „Akárhányszor szeretnék őszintén válaszolni egy kérdésre, a vége mindig az lesz, hogy kigúnyolnak érte. De már nem zavar, megszoktam, hogy az emberek bunkó módon viselkednek velem. A GOOP-pal pedig mindig úgy voltam, hogy ha nem tetszik, nem kell elolvasni” – nyilatkozta Paltrow.

A Harper’s Bazaar újságírójának a színésznő arról is beszélt, mennyire hálás Beyoncé-nak és jó barátjának, Robert Downey Jr-nak, amiért segítettek neki legújabb filmje, a Country Strong kapcsán.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gwyneth Paltrow: ‘Olyan gonoszak velem az emberek’ – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik