Szórakozás

Gwyneth Paltrow megmutatta hihetetlen alakját

Az Oscar-díjas színésznő éppen Barbadoson nyaral, a hétvégén készült fotók után pedig alig tűnik hihetőnek, hogy már két gyereket szült.

A 38 éves Paltrow a makrobiotikus táplálkozás megszállottja, alakját pedig Madonna személyi edzője, Tracy Anderson segítségével tartja karban. A képek tanúsága alapján pedig nem is akárhogy – lehet, hogy Jessica Simpson nadrágból kibuggyanó napjai is meg vannak számlálva?

Edzője bevallása szerint a színésznő kitűnő tanuló, aki hetente hatszor edz, általában egy-másfél órát. „A második szülése után kezdtem el Gwyneth-tel dolgozni, durván 15 kiló fölösleg volt rajta. Ennek már négy éve. Azóta minden héten hatszor találkozunk, figyel arra, hogy mit eszik, és fegyelmezetten tartja magát mindahhoz, amit előírok neki” – mesélte a színésznőről Anderson.

Paltrow még tavaly avatta be testedzési titkába az Us újságíróját: sosem engedi, hogy férje, a Coldplay frontembereként ismert Chris Martin lássa őt edzés közben, és sosem hajlandó lefaragni az előírt gyakorlatmennyiségből. „Ha otthon vagyok a gyerekekkel, akkor is szeretek túl lenni az edzésen, igaz, olyankor nem csinálom olyan eszeveszett erőbedobással” – vallotta be a színésznő.

Paltrow bikinis képeit a Celebuzz! oldalán lehet megnézni közelebbről.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gwyneth apró bikinben mutatta meg álomalakját – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik