Szórakozás

Amazonok harca: Évával megy párbajozni Anikó?

A ValóVilág negyedik szériájának egyik legizgalmasabb párbajára kerülhet sor vasárnap este.

Éva és Anikó már a középdöntő óta hangoztatja, hogy előbb vagy utóbb, de meg kell mérkőzniük egymással, hogy végre eldőljön, ki közülük a VV4 First Ladyje. Amióta azonban a Rosszkislányra rákerült a zöld kendő, a Törtető minden úton-módon el akarja kerülni a párbajt, és hátradőlve a kanapén akar begaloppozni a legjobb három közé. Nem titkolja, számára egy Anikó-Jerzy párbaj lenne a legideálisabb, és ha úgy alakulna, hogy a fekete démon visszatér, majd a fináléban összemérik az erejüket. A közelgő kihívás teljesen megviseli a szőke ciklont, kiborulásai, hisztirohamai már szinte állandóvá váltak, retteg attól, hogy Anikó végül az ő nevét mondja majd szerda este. Korábban még jó barátját, Alekoszt is feláldozta volna a biztos továbbjutásért.

Anikó az utolsó kiválasztás után azt mondta, mind a három játékos között vacillál, nem akarja, hogy a fiúk kényelemben érezzék magukat, mondván, ők már biztosan bent vannak a fináléban. Azt azonban előre kijelentette, hogy az alapján fog választani, akivel szemben a megérzései szerint a legnagyobb esélye van visszakerülni a Villába. Jerzy ellen ebben az esetben az szól, hogy legyőzte a nagy esélyesnek kikiáltott Bécit, azt viszont a Rosszkislány nem tudja, hogy a Szépfiú nagy valószínűség szerint az Alekosz-támogatóknak köszönheti győzelmét. Ráadásul soha nem volt jó a kapcsolatuk, és ha Anikó taktikázik, akkor valószínűleg azt is mérlegeli majd, hogy egy Éva-Alekosz-Anikó finálénál a két jó barát szavazatai megoszlanának, ő pedig nevető harmadikként könnyen az első helyen találhatná magát.

A legkevésbé elképzelhető variáció, hogy Alekoszt nevezi meg párbajellenfelének, hiszen azt szinte az összes villalakó érzi bent, hogy az Okostojás rendkívül népszerű a nézők körében. Szinte az összes online szavazást a görög csődör nyeri, és a beküldött SMS-ek is arról tanúskodnak, hogy a szexkiborg az egyik legkedveltebb játékos a luxusbörtönben. Viszont ha Alekoszt sikerülne legyőznie, egyenes út vezetne a főnyereményig…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik