Szórakozás

VV Anikó az utolsó párbaj egyik hőse

A Rosszkislány az első megmérettetésére készül; a fináléba jutásért nagy valószínűség szerint Évával küzd majd.

Vasárnap este került sor a ValóVilág 4 utolsó kiválasztására. A játékosoknak ismét meg kellett nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a Villa falain belül látni. A taktikázás folytatódott, most már minden valóságshow-hős a véghajrára készül, és nyerni akar. A döntőig már csak két hét van hátra, így igazán kiéleződött a küzdelem.

A tizedik kiválasztáson elsőként Jerzy lépett a táblához, elmondta, hogy a két lány között hezitált, csak azon gondolkozott, hogy közülük kire rakja a jelét, végül választottja Éva lett. A Törtető nagy riválisát, Anikót jelölte meg, csak úgy, mint barátja, Alekosz. A Rosszkislány elmondta, hogy mindenképpen ő akarja irányítani a szálakat, ha már eddig nem volt rá alkalma. A Rosszkislány nem akarja megadni a fiúknak azt a kényelmet, hogy finalistának érezzék magukat. Biztos volt benne, hogy két jelet fog kapni, ezért úgy taktikázott, hogy olyan emberre rakja a jelét, aki biztos nem kap mástól, nehogy egyenlőség legyen. Elmondása szerint, ha nem taktikázott volna, akkor is Alekoszra tette volna a jelét, de így még könnyebb volt döntenie.


A villalakók tehát úgy döntöttek, a Rosszkislányt küldik párbajra; jövő héten meg kell neveznie azt a személyt, akivel meg szeretné mérettetni magát a stúdióban a bennmaradásért.

AJÁNLOTT LINK:

ANIKÓ LETT AZ UTOLSÓ KIVÁLASZTOTT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik