Szórakozás

Alekosz feláldozná magát Éváért

Az Okostojás azon gondolkodik, hogy veszélybe sodorja saját biztonságát a Törtető miatt.

Giginél és Jerzynél jobban senki nem tudja nyújtani a „rétestésztát”. Miután a török bulin újra kibékültek, másnap már arról beszéltek, hogy el kell engedniük egymást. Abban állapodtak meg, hogy Jerzynek jobb lesz egyedül, annak ellenére, hogy a Szépfiú a szakítást az érzései megerőszakolásának titulálta. Gigi a riportszobában kijelentette, hogy ez nem szerelem, az estét mégis egy hatalmas csókcsatával zárták.

A Villalakóknak rózsával vagy kaktusszal kellett megajándékoznia egymást és meg kellett indokolni azt is, hogy miért. Olivér Jerzynek és Alekosznak is kaktuszt adott, előbbinek azért, mert a saját vérét szívta a játék első négy hónapjában. Anikónak is kaktuszt adott, a Rosszkislány viszonozta a gesztust. Jerzy rózsát adott Anikónak, mert örül annak, hogy ilyen pozitívvá vált a kapcsolatuk és azt mondta, hogy nincs benne tüske Éva miatt. Alekosz is rózsát kapott Jerzytől, mert melléállt, amikor szüksége volt rá és sokat köszönhet neki. Gigi viszont kaktuszt kapott, mert maradandót alkotott a Szépfiú lelkében. A táncos lány mindkét növénnyel megajándékozta a Szépfiút, a monológokat nagy ölelés követte, mert még semmi nem ért véget…

Anikóval Zsófi beszélgetett a közelgő kiválasztásról, a Rosszkislány elárulta, hogy Alekosztól fél legjobban, már Jerzytől is tart, de Évára fogja tenni a jelét. A Szépfiú a két lány között gondolkodik, vagy Anikóra, vagy Évára tenné a jelét, amiről Olivérnek beszélt. Alekosz viszont azt fontolgatja, hogy feláldozza magát Éváért, hogy legjobb barátja megmeneküljön az utolsó párbajtól, kivinné Anikót, hátha ezzel mindketten bekerülhetnek a fináléba. Éva biztos benne, hogy ő fog csatázni Anikóval, de Gigi felvázolta neki az Alekosz-Anikó és a Jerzy-Anikó verziót is. Éva tiltakozik a mentőakció ellen, nem akarja veszélybe sodorni Alekoszt, ezzel pedig Olivér is egyetért, mert félti barátját a kieséstől.

AJÁNLOTT LINK:

ALEKOSZ ÖNMAGÁT ADNÁ ÉVA MEGMENTÉSÉÉRT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik