Szórakozás

Íme a Csillag születik mezőnye

Színes és meghökkentő produkciókkal folytatódott a tehetségkutató. A már továbbjutó 10 kiscsillag mellett további 14 sztárjelölt reménykedhet a végső győzelemben.

Az idei Csillag születik sokszínűsége a harmadik válogatással lett teljes. A produkciók sorát Molnár Szabolcs, mentalista nyitotta, aki Ördög Nórit kérte meg, hogy legyen a segítségére veszélyes mutatványában. A fiatal mentalista négy kekszet húzott elő egy zacskóból, az egyikbe pengét rejtett, majd összekeverte az édességeket. Hirtelen választott közülük és ugyanolyan hirtelen tömte be a szájába Az utolsó döntést Ördög Nórira bízta az utolsó döntést: két keksz közül kellett Szabolcs kezébe adnia azt, ami megérzése szerint borotva-mentes volt. Nóri utat engedett intuíciójának és jól döntött, Molnár Szabolcs sértetlenül megúszta az előadást.

Szabolcs után egy öt főből álló break-csapat nyűgözte le a közönséget és a zsűrit. Az Abovo Crew zombi-táncának amellett, hogy története is volt, humort is csempésztek az akrobatikus mutatványokba. A Czemende zenekarból sem hiányoztak a poénok, bár ők másképp közelítették meg a humort. Dalszövegükben a következő sorok ismétlődtek: „mindenkinek álljon fel”, „erotikus vihar”. A nóta története szerint öregecskén nagyon jó lesz visszagondolni arra, amikor még felállt.

A That’s All B-boys Flava tánccsoporttal nem volt teljesen elégedett a zsűri, Hernádi Judit úgy érezte, nem álltak össze egységgé a táncosok, de a zsűritagok láttak bennük annyi fantáziát, hogy továbbengedjék őket a következő fordulóba. Az őket követő Indygo zenekar még Fáy Miklósnak is eléggé tetszett ahhoz, hogy tagjai örülhessenek a továbbjutásnak. A 21 éves Kossuth Gergő korát meghazudtoló hitelességgel adott elő egy nosztalgikus, régi dalt, ami meggyőzte arról Hernádi Juditot, Oroszlán Szonját, Szirtes Tamást és Fáy Miklóst, hogy helye van a Csillag születikben. Kossuth Gergő szentimentális percei után egy rapper érkezett, a 18 éves Belső Csaba alias MC Tyco, aki társadalomkritikát fogalmazott meg rapszövegében. Csaba szintén megkapta a második lehetőséget.

A 24 éves Csemer Boglárka jazzes alapokra helyezte Beyoncé slágerét, a Single Ladies-t, amit olyan bájosan adott elő, hogy rögtön zöld utat kapott, akárcsak Gomes-Martins Klaudia, aki egyéni táncosként, bohócmaszkkal és bohócruhában japán poppint adott elő, a stílust különböző játékbabák mozgása ihlette.

Az utolsó továbbjutó helyét egy művészi teremkerékpározást űző páros, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd foglalta le magának. A 18 éves fiúk klasszikus zenére táncoltatták kerékpárjukat egy keréken, majd az egyik biciklit kitolták a színpad szélére, Bálint Lénárd nyakába ült és így folytatták az egykerekes piruettezést.

AJÁNLOTT LINK:

MENTALISTA ÉS MŰVÉSZI TEREMKERÉKPÁROS IS LESZ AZ ELŐDÖNTŐBEN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik