Szórakozás

Mobiltelefonon követhető Jézus alászállása?

Jézus második eljövetele közösségi médiaesemény lehet, jelentette ki Franklin Graham amerikai prédikátor.

A hitszónok kijelentését a Bibliára alapozza, abban ugyanis leírták, hogy “mindenki látni fogja, amint Krisztus a felhőkből alászáll”.

Christine Amanpour, az egyik legismertebb amerikai televíziós műsorvezető This Week című, húsvét vasárnap adásba kerülő műsorában Franklin Graham azt mondta: nem tudja, hogyan láthatná minden ember egyszerre Jézus eljövetelét, de elképzelhető, hogy mobiltelefonjukra világszerte kapnak egy felvételt erről. De az is lehet, hogy a közösségi média játszik majd nagy szerepet ebben – mondta az 58 éves Graham, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a mobilokkal készített felvételek mekkora szerepet játszottak például a közel-keleti vagy az észak-afrikai lázadások kitörésekor. “Nézze meg, mi történt Líbiában vagy Egyiptomban, az emberek a telefonjukkal készített felvételeket feltöltötték a YouTube-ra vagy más oldalakra, így azok bejárhatták a világot” – mondta a világ egyik legismertebb televíziósának a prédikátor.

Egy hónapja egy másik interjúban a japán földrengést és az azt követő szökőárt Franklin Graham úgy kommentálta, ezek már lehetnek jelei a közelgő végnek. A Newsmax.com-nak akkor azt mondta, Jézus második eljövetét háborúk, éhínség és földrengések jelzik majd előre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik