Szórakozás

Ismét az utolsók jutottak tovább a Nagy Duettben

Ganxsta Zolee-t és Orosz Barbarát másodjára mentették meg a nézők; a betegeskedő Harsányiéknak kellett búcsúzniuk.

A péntek esti Nagy Duettben Hajdú Péter ismét kihozta magából a maximumot (több-kevesebb sikerrel), tánctudása és angol kiejtése szinte mit sem változott az első adás óta, de esetlensége és párja, Zoltán Erika tánc- és énektudása lenyűgözte a zsűrit és a közönséget is.

Peller Mariann Bereczki Zoltánnak köszönhetően hatalmas fejlődésen ment keresztül, a páros tökéletes összhangban mozgott a színpadon, produkciójukat maximum pontszámmal jutalmazta Balázs Klári, Kasza Tibi és Dobrády Ákos. Tóth Vera és Rákóczi Feri hozták a tőlük megszokott magas színvonalat, csak úgy, mint a Trokán Nóra-Caramel duó, akiknél talán a legnehezebb megállapítani, hogy kettejük közül melyikük a profi énekes. A tinisztár, SP és partnernője, Iszak Eszter előadása ezzel szemben meg sem közelítette múlt heti teljesítményüket, a fiatal lányok SMS-dömpingjének azonban még ez sem szabott gátat; magabiztosan jutottak tovább a következő fordulóba.

Árpa Attila a tőle már megszokott sármjával vonult a színpadra, csípőmozgása, kigombolt fehér ingje és csábos tekintete mindenkit levett a lábáról, alighanem az est egyik legnagyobb show-ját adták elő párjával, Falusi Mariannal. A múlt héten a kiesés szélén álló Ganxsta Zolee és Orosz Barbara ezúttal egy „vadabb” számmal próbálkozott, míg Tóth Gabi és Tilla a visszafogottabb stílus mellett döntött – a zsűri nagy bánatára.

Szekeres Adrien és Harsányi Levente egész héten betegen próbált, ebből azonban szinte semmit nem lehetett észrevenni, a közös duett feltette az estére a koronát. A szavazás lezárása előtti hajrában még úgy tűnt, Ganxstáék vagy Tilláék fognak búcsúzni. Három perc azonban elegendő volt ahhoz, hogy – a múlt héthez hasonlóan – a nézők megmentsék a nagyszájú rappert és a vörös műsorvezetőt, a celebes-énekes show végén ugyanis Harsányiéknak kellett távozniuk a versenyből.

Az este extra produkciójaként a volt megasztáros lányok léptek színpadra: Sonia, Hien és Tolvai Reni Lady Gaga slágereivel szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik