Szórakozás

VV Éva fetrengése hódít az interneten

A Villa Törtetőjének egyik legemlékezetesebb pillanatáról már játék is készült.

Nehezen lehet elfelejteni azt a jelenetet, amikor a Törtető Gigivel való párbaja után a földön fekve gurult oda élő adásban Sebestyén Balázshoz. A ValóVilág játékosairól már eddig is rengeteg animáció és vicces karikatúra készült, ezúttal a fetrengő Éva ihlette meg a készítőket.

Az egyik internetes portálon a Villa vadmacskájának, a nem éppen nyugodt természetéről híres Évának a bőrébe bújhatunk, az RTL Klub stúdiója helyett azonban az utcán, kóbor macskák, útpadkák és kutyagumik kerülgetésével kell eljuttatni a célig a villalakót.

Miután a feladatot sikeresen teljesítettük, és még nem untuk meg a valóságshow-hősök „kínzását”, a Plasztik cica Szandikát is likvidálhatjuk, öt nagy erejű akna elhelyezésével az űrbe repíthetjük, illetve elkészíthetjük a játékok saját magunk által megálmodott verzióját is.

Éva és Gigi hangos és fetrengős párbaja egyébként korábban már másokat is megihletett, köztük a karikatúrákat rajzolgató Tamást is, aki számára – bár eddig is sokan elismerték animációit – a VV-paródia végre meghozta a várva várt sikert.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág játékok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik