Szórakozás

Eldőlt: Jerzy kiadta Gigi útját

A Villa Szépfiúja úgy érzi, nem is ismeri egykori szerelmét, így véget vetett kapcsolatuknak.

A luxusbörtön egykori szerelmespárja között Gigi visszaköltözése óta érezni lehetett a feszültséget. A fiatalok nemcsak hogy külön aludtak, de külön is ébredtek, és próbálták kerülni egymást. Jerzy korábban azt mondta, időre van szüksége ahhoz, hogy tisztázza magában az érzéseit, de azt már akkor is határozottan állította, hogy a szerelem, amit a táncos lány iránt érzett, elmúlt. Nagyon nagyot csalódott kedvesében, nehéz azonosulnia azzal a Gigivel, aki visszajött a Villába és akit a vasárnapi párbajon látott. Ettől viszont Gigi lett csalódott és – bár ő szintén elismerte, hogy nem tud mit kezdeni az „új” Jerzyvel, – elkezdett jobban ragaszkodni a chippendale-fiúhoz, mint valaha.

A szerelmesek évődésének végére a Szépfiú tett pontot: nem hezitált tovább, a szívére hallgatott és kiadta Gigi útját.

„Te egy nagyon fontos pontja voltál az életemnek, el sem hiszed, hogy mennyire, nagyon boldog voltam veled, és most szeretlek ugyanúgy tovább, mint embert” – kezdte vallomását Jerzy, majd hozzátette: soha nem fogja elfelejteni azokat a dolgokat, amiket a lánynak köszönhet, de azt nem tudja megígérni, hogy a Villából való szabadulása után is keresni fogja a társaságát.

Gigi végig a könnyeivel küszködött, úgy tűnt, nagyon megviselték a történtek, később a zuhanyzó alatt már nem tudott megálljt parancsolni az érzelmeinek, és zokogásban tört ki.

AJÁNLOTT LINK:

Véget ért a Villaszerelem (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik