Szórakozás

VV Anikó a vesztébe rohan?

Sokak szerint a Rosszkislány eltaktikázta magát és kész öngyilkosság, amit művel.

Béci kiesése után szinte mindenkit sikerült magára haragítani a fekete szépségnek. Előbb Alekosznak, majd a Törtetőnek ment neki, de Jerzy Évához fűződő kapcsolatáról sem rejtette véka alá a véleményét. Anikó mondhatni teljesen egyedül maradt a Villában, a frissen szövődött triumvirátus pedig nagy valószínűség szerint már dörzsöli a tenyerét, fejben már a jelek sorsát is eldöntötték: Anikó első párbajára készülhet.

Alekosz édesanyja szerint a Rosszkislány a saját vesztébe rohant azzal, hogy maga ellen fordította az összes bent maradt villalakót. Három ellenség még akkor is sok lenne, ha 12-en lennének bent a luxusbörtönben, de így négyen, kész öngyilkosság – nyilatkozta a Bors című napilapnak Vája.

Laci biztos benne, hogy jövő héten végre sor kerül az Anikó-Éva összecsapásra, a három barát ugyanis összetart majd és a Rosszkislányt küldik párbajozni. A Villa egykori Dokija szerint a fekete démon jobban tette volna, ha megpróbál Jerzyvel szövetkezni, hiszen akkor nem maradt volna ennyire egyedül. Most Éva és Alekosz azt hiszi, hogy a lengyel fiú nagyon erős. Ezért simultak hozzá. Ha Anikónak lett volna egy kis esze, kedves lett volna Jerzyvel – mondta a testőr.

A Szépfiú nővére és Béci szerint is Anikóra kerül az összes jel, aki Évát viszi majd ki magával az élő show-ra. A párbaj legutóbbi kiesője azonban nem látja drámainak a helyzetet, szerinte most érkezett el az idő, hogy a két amazon végre megküzdjön egymással. Azt pedig már csak remélni tudja, hogy a nézők „nem a köpésre fognak szavazni” – utalt vissza Éva és Jerzy korábbi konfliktusára a táncos fiú.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: kinyírja magát a csalódott Anikó (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik