Szórakozás

VV Szandika: várom a következő áldozatomat

Mindenki másképp látja a szakítást. A Plasztik cica Gottiban, a testőr benne látja a hibát, Sándor pedig szokás szerint visszafogadta a kebelcsodát.

Úgy tűnik, Szandika és Gotti végleg szakítottak. Egy hete voltak együtt, amikor először felröppent a hír, hogy ez a gyémántszerelem mégsem tökéletes. Közel egy hónapig tartott a románc, de pusztítóbb volt, mint egy hurrikán.

Szandika a kiesése után szinte azonnal odaköltözött a férfihoz, és körülvette rajongásával. Voltak ugyan különös előjelek, de pár hetes boldogságuk alatt sorra vették az akadályokat. Mint például amikor Gotti egyik korábbi menyasszonya lepte meg őket a NekedValó egyik adásában és teregette ki a szennyest az izomkolosszusról.

A tűzön-vízen át hangulat azonban egyik napról a másikra szertefoszlott. Kirobbant egy régóta elfojtott vihar.

Gotti langyos, nem kell – kezdte Szandika vallomását a Fókusz kedd esti adásában. Azt mondja, soha nem volt szerelmes a férfiba, és az utóbbi időben már nem találták helyüket egymás oldalán. Gottinál viszont akkor telt be a pohár, amikor szembesült azzal, hogy a szőke kebelcsoda soha nem fog megváltozni. Megunta, hogy Szandika nem takarít, nem főz és képtelen rendet tartani maga körül.

A Plasztik cica barátnőjét küldte Gottihoz, hogy elhozza a cuccait, Sanyi pedig visszafogadta a tékozló lányt. Az egykori valóságshow-hős tehát ismét szabad préda, bár saját bevallása szerint nem könnyű a kedvében járni Jelentkezni szabad, maximum a gyémánt erejével és a hurrikán pörgésével kell felvenni a harcot. De mint tudjuk, lehetetlenek nincsenek.

AJÁNLOTT LINK:

Szandika várja következő áldozatát (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik