Szórakozás

Jerzy: Gigi én már lemondtam rólad

A Szépfiú ugyan szereti a pár hete kiesett lányt, de nem tudja megbocsátani azt, ahogy Gigi a párbajon viselkedett vele.

Éva és Alekosz kitörő jókedvvel ébredt Béci kiesése után. Senki sem fogta még fel azt, ami előző nap történt, míg a többiek a párbaj végeredményéről és Béci kieséséről elmélkedtek, addig Jerzy szerelme viselkedésén gondolkozott. A Villa Szépfiúja úgy érzi, Gigi tetteivel, szavak nélkül hozta tudtára, hogy szakítani akar.

A villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy meggyónják a játék alatt elkövetett hibáikat. Anikó elmondta, hogy nagyon megbánta, amikor hónapokkal ezelőtt bepróbálkozott Bécinél, Éva vallomásában arról beszélt, hogy nagyon sajnálja, amit Jerzyvel egy régebbi veszekedésük hevében tett.

A még versenyben lévő játékosok legnagyobb meglepetésére visszatért a Villába három korábbi lakótársuk Olivér, Gigi és Zsófi. A három már kiesett villalakó természetesen csak vendégségbe jött, ők már nem nyerhetik meg a ValóVilág 4 főnyereményét, viszont alaposan felkavarhatják az állóvizet az utolsó hetekre.

Zsófi és Gigi, Anikóval kiegészülve egyből csajos beszélgetésbe kezdett. A fő téma Jerzy volt, aki szerintük teljesen kifordult magából Éva és Alekosz hatására.

A Villa szerelmespárja egy ideig próbálta húzni az időt, de aztán eljött a pillanat, amikor meg kellett beszélniük kettejük kapcsolatát. Jerzy bevallotta Giginek, hogy nagyon fájt neki és összezavarta az, ahogy szerelme a párbajon viselkedett. A Szépfiú konkrétan megmondta, hogy a lány előző esti viselkedése miatt lemondott róla és most időre van szüksége ahhoz, hogy átgondolja, mi legyen kettejük kapcsolatával.

AJÁNLOTT LINK:

JERZY LEMONDOTT GIGIRŐL (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik