Szórakozás

VV Szandika: ezúttal tényleg vége

Azt mondják, hogy a nagy szerelem olyan, mint egy hurrikán. Ha így van, Szandika bizonyára őrülten szerelmes volt.

Szinte csak órák teltek el a kiesés után, és a Plasztik cica már meg is találta a biztos pontot egy másik férfi személyében, Gombi jó barátjában, Gottiban. Alig egy hónapja még arról számoltunk be, hogy mekkora boldogság van náluk. Pár hét múlva aztán lecsapott a forgószél. Arról lehetett hallani, hogy összevesztek, Szandika pedig költözik haza Sanyihoz. Aztán vissza, és újra… Lassan már követni sem lehetett a brazil szappanoperára hasonlító szerelmi történetet. A love story azonban úgy tűnik, most tényleg az utolsó fejezetéhez érkezett: Szandika és Gotti egy héttel ezelőtt úgy döntöttek, végleg külön utakon folytatják – írja a NapiÁszOnline.

A kigyúrt izomkolosszus a portál megkeresésére elmondta, egyáltalán nem bánja a szakítást, hiszen egy hete már ismét a nyugalom és a béke uralkodik az életében. Nehezen tűrte Szandika ügyes-bajos dolgait, azt állítja a Plasztik cica undorítóan viselkedett, mint fogalmazott: „előjött a vére”.

A legutóbbi vita VV Zsófi Rágógumi című klipjének forgatása miatt tört ki a két fiatal között: Gotti ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy őt is meghívták a felvételre, Szandika pedig ettől dührohamot kapott. A férfi szerint a szőke kebelcsoda féltékeny Gigire, aki szintén hivatalos volt a klipforgatásra.

„Nagyon szerelmes voltam, de ez egy pillanat alatt átfordult. 21 évesen, nulla élettapasztalattal ne akarja nekem megmondani, hogy én mit és hogyan csináljak” – mondta a testőrként is dolgozó férfi.

Szandika máshogy emlékezett a történtekre, de a lényeg azonban ugyanaz: az egykori szerelmesek már nem találták helyüket egymás oldalán. A Plasztik cica nem győzte hangsúlyozni: ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak, mert egykori kedvese gyerekes és „proli” módon viselkedett. A szőke kebelcsoda valószínűleg nem fog sokáig egyedül szomorkodni, a rajongók azóta ostromolják, hogy kijött a Villából, ő azonban azt mondja, soha nem fog összejönni egyetlen rajongójával sem.

AJÁNLOTT LINK:

Bréking!!! Végleg vége Szandika és Gotti szerelmének (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik