Szórakozás

Szandikának el kell hagynia a Villát?

A ValóVilág készítői állítólag megelégelték a Plasztikcica viselkedését.

A szőke kebelcsodát megfenyegette az RTL Klub, hogy ha rövid időn belül nem változtat a magatartásán, akkor csomagolhat, és a továbbiakban a televízió képernyőjén láthatja viszont villatársait – értesült a Nők Lapja Cafe. Hogy pontosan mi oka lehetett a csatornának a drasztikus lépésre, nem lehet tudni.

Való igaz, hogy Szandika az utóbbi napokban folyamatosan megsérti a Villa szabályzatát, nem vesz részt a közös feladatokban, vagy ha igen, előtte órákat kell kérlelniük a játékosoknak. A Plasztikcica ráadásul nehéz napokat tudhat maga mögött, még egy hét sem telt el azóta, hogy hisztériás rohamot kapott, és magáról megfeledkezve őrjöngött a luxusbörtönben. Úgy tudni, az RTL Klub többek között az ehhez hasonló esetek miatt döntött úgy, hogy szünetelteti a ValóVilág internetes oldalán a közvetítést, ami bár kedd este óta újraindult, 15 perces késleltetéssel látható.

Nem Szandika lenne az első, aki saját akaratán kívül távozna a valóságshow negyedik szériájából. VV Zsuzsinak korábban azért kellett elhagynia a Villát, mert fizikai erőszakot követett el Olivérrel szemben, amikor gyümölcsöket vágott hozzá, majd neki is rontott a Vagánynak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kirúgják a ValóVilágból Szandikát? (Nők Lapja Cafe)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik