Szórakozás

Damuék még szexeltek a nagy verés előtt?

Egyre több pikáns részlet derül ki a Jóban Rosszban egykori sztárjának és volt kedvesének utolsó, közös éjszakájáról.

Damu Roland ügye érdekes fordulatot vett, ugyanis napvilágot látott, hogy a balhés éjszaka előtt a színész jelezte a Kleopátra-ház portásának, hogy felviszi egy barátnőjét. Az sem titok már, hogy történt szexuális aktus: a vallomások szerint a színész egykori barátnője, Palácsik Tímea már saját lakásában orálisan próbálta kielégíteni Damut.

A volt sorozatsztár perében kulcsfontosságúak lehetnek a tanúvallomások. Házának egyik portása a rendőrségnek azt vallotta, hogy a színész november 18-án odament hozzá, bemutatkozott, majd jelezte, hogy fel fogja vinni egy barátnőjét. Mindezt a színész ügyvédje is megerősítette.

“Palácsik Tímeával megbeszélték, hogy találkozni fognak, és szólt a portásnak, hogy mivel csak előző nap költözött be, jó fej legyen, ha odamennek együtt” – mondta el az Új Ásznak dr. Mohácsi Ferenc.

Fény derült azonban egyébre is, ami mind Tímea, mind a színész tanúvallomásában megtalálható: az iratok szerint mielőtt felmentek volna Damu Roland lakására, Tímeánál voltak, ahol a lány letérdelt, majd orálisan kényeztette a színészt. A kielégülésig azonban már nem jutottak el, mert megérkezett a taxi, amely átszállította őket a Kleopátra-házhoz.

A történet innen válik ketté: Tímea azt állítja, Roland megerőszakolta őt, míg a színész továbbra is ártatlannak vallja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik