Szórakozás

Damu Roland: nem csaltam, ártatlan vagyok

A Jóban Rosszban egykori sztárja azt állítja: nem hazudott a poligráfos vizsgálaton, végig igazat mondott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség gyanúja szerint a színész nemcsak bántalmazta, de meg is erőszakolta volt barátnőjét, P. Tímeát. Damu ráadásul több napilap állítása szerint a hazugságvizsgálaton is megbukott: bár megpróbálta manipulálni a poligráfot, a légzése végül lebuktatta. A volt sorozatsztár továbbra is ragaszkodik ártatlanságához, az ügy azonban nemcsak őt, de családját is kikészíti.

„Az édesapám cukorbeteg, amikor ilyen cikkek látnak napvilágot, felmegy a cukra. Mi lesz, ha bekómál? A 16 éves fiamról már nem is szólva. Amikor kérdeznek, csak azzal tudom megnyugtatni őket, hogy ártatlan vagyok” – mondta a színész, aki 12 nap után szabadult az előzetes letartóztatásból, pár órával azután, hogy elvégezték rajta a poligráfos vizsgálatot.

Damu korábban, a börtön kapujában állva úgy nyilatkozott: végig igazat mondott, mint ahogy a nyomozás során bármikor. Többek között ennek is köszönheti, hogy szabadon engedték.

A színész ügyvédje szintén cáfol, azt állítja: szó sincs arról, hogy védence hazudott volna a gépre kötve. “Az eredmény egyáltalán nem tudta azt bizonyítani, hogy valótlant állít Damu Roland, semmi ilyen nincs a véleményben” – mondta dr. Mohácsi Ferenc az Új Ásznak.

Damu ügye ennek ellenére úgy tűnik, hogy a bíróságon folytatódik majd, és amennyiben bebizonyosodik a rendőrség gyanúja, a volt sorozatsztár akár nyolc évet is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik