Szórakozás

Mindenért vert Damu – Tímea kitálalt

Damu Roland rendszeresen verte - állítja a volt barátnő. Palácsik Tímea a Frizbinek adott interjújában beszélt erről.

Mint mondta, a bántalmazások a Mr. és Mrs. forgatásai alatt is tartottak, még az öltözőben is. A lány azt mondta, azért is kapott, ha egyszerűen valamire nem tudott válaszolni, még az orrát is műteni kellett egyszer. Az ex-barátnő közölte: kapcsolatuk alatt háromszor kellett rohammentőt hívni hozzá. Azt állítja, még arra is volt példa, hogy azért verte meg párja, mert otthon nem volt melegvíz.

Tímea szerint ha bíróság elé állnak, számos tanú és bizonyíték támasztja alá állításait. Ide sorolhatók a színész SMS-ei, levelei és a telefonbeszélgetések is. Köztük olyanok, amelyekben halálosan megfenyegette a lányt, sőt, annak édesanyját is.

A lány a műsorban beszélt arról is, hogy a jogos büntetés szerinte az lenne, ha valaki, aki jóval erősebb nála, végigcsinálná Damuval azt, amit ő vele tett.

A vasárnap esti Frizbi felvételét egyébként többször le kellett állítani, mert az interjú alany elsírta magát. “Nagyon-nagyon őszinte, ugyanakkor drámai beszélgetés volt. Fel kellett, hogy szakítsak sebeket, hogy ez a dráma realizálódni tudjon és fel is szakadtak sebek” – nyilatkozta Hajdú az Aktívnak a felvétel után.

AJÁNLOTT LINK:

Timi: állandóan vert és fenyegetett Damu (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik