Szórakozás

Charlie Sheen kigúnyolta a beteg Zeta-Jonest?

A Két pasi meg egy kicsi című sikersorozat egykori sztárja „Nem vagyok mániás depressziós” feliratú sapkában sétálgatott.

Provokáció, avagy figyelemfelkeltés, melyik jut előbb az ember eszébe, egy szintén depresszióban szenvedő színészről, aki olyan fejfedővel jelenik meg a nyilvánosság előtt, amellyel éppen azt demonstrálja, hogy ő maga nem az.

Charlie Sheen a twitter.com oldalán toborozta rajongóit, hogy csatlakozzanak hozzá egy séta erejéig Torontóban, ezzel is felhívva a figyelmet a depressziósokra.

Az egykori sorozatsztár online élő adásban azt üzente a nézőknek, hogy: „Nem depressziós!” Hogy ez a kijelentés még eredményesebb legyen, a séta alkalmával felvette azt a sapkát is a fejére, amin ugyanez állt.

Vajon azért tette ezt a Két pasi – meg egy kicsi sorozatból eltávolított csillag, hogy kigúnyolja Catherine Zeta-Jonest, a mentális klinikán tett pár napos látogatása miatt? Vagy inkább, mert a guardian.co.uk nem is olyan régen megjelent cikkében ő is azokhoz a celebekhez lett besorolva, akik szintén szenvednek a mániákus depressziótól, és így szerette volna felhívni a közvélemény figyelmét a betegségre?

A guardian közléséből az is kiderül, hogy jelenleg az össznépesség 1 százaléka szenved depressziótól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik