Szórakozás

Állva ünnepelték Charlie Sheent

Bár turnéjának első - detroiti - állomásán csúfosan leszerepelt, második fellépésével már meggyőzte a fanyalgókat Chicagóban a színész.

A Két pasi meg egy kicsi című sorozattal óriási sikereket elért színész Az igazság brutális torpedója című műsorral járja az Egyesült Államokat, az első előadást azonban nagy bukásként könyvelte el a közönség és a szakma is. Az Entertainment Weekly című lap “katasztrófaként” jellemezte a produkciót, a Hollywood Reporter azt írta, “minden, csak nem szórakoztatás”.

Charle Sheen a kedvezőtlen fogadtatás után változtatott a műsoron, és ahelyett, hogy a romlott világról beszélt volna, inkább kérdésekre válaszolt és életének epizódjait elevenítette fel. A chicagói közönség óriási ovációval jutalmazta a filmcsillagot, akit állva ünnepeltek – írta a Chicago Tribune, megjegyezve hogy Sheen ügyesen támaszkodott a közönségre.


A színészt kedden az Ohio állambeli Clevelandbe várják, a hét végén New Yorkban lép fel. A májusig tartó körút 19 kanadai és amerikai előadásból áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik