Szórakozás

A fináléban robban a VV Éva-botrány?

Nagyon úgy tűnik, hogy Gigi és rajongói összeesküvésre készülnek a Törtető ellen.

Egy igencsak sejtető hozzászólás jelent meg a napokban a Villa egykori amazonjának Facebook oldalán.

Gigi! Jó, hogy itt vagy. Most hallom, hogy ezek a jómadarak (az embereim) még mindig nem küldték át neked az anyagaimat, pedig mára ígérték. Azt akartuk megtudni tőled, hogy az Évával kapcsolatos lejárató anyagokat mikor küldjük el a médiának. Fontos a pontos időzítés. Szerintem nem az Éva–Anikó, hanem a Béci–Alekosz–Éva/Anikó nagydöntő előtt kéne megtenni. Ugye?” – tette fel a kérdést Gigi egyik rajongója a volt villalakó hivatalos adatlapján.

Szerintem Alek–Béci, illetve a legvégső megmérettetés az az idő, ami kell!!!!!! Addig is csak akkor küldd át, majd adok e-mail címet, mert már itt mindent feltörnek lassan…” – válaszolt a táncos lány pár perccel később.

A Bors című napilap megkereste a lejárató kampányon munkálkodó rajongót, de nem akart nyilatkozni. Gigi szintén nem szolgált bővebb részletekkel, állítása szerint semmit nem tud az összeesküvésről. Bár azt elismerte, hogy levélben megkeresték, de azt ő sem tudja, hogy pontosan milyen terhelő információkkal rendelkezik Évára nézve az illető.

Korábban VV Laci fenyegette meg a Törtetőt, hogy ha sor kerül majd egyszer egy Éva-Laci párbajra, az összes szennyest kiteregeti a villalakóról. A Doki szerint 10 évre visszamenőleg ismeri a szőkeség múltját, ami korántsem olyan feddhetetlen, mint azt sokan hiszik… A nagy megmérettetésre azonban nem került sor, Laci múlt héten feladta a játékot.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Gigi rajongói besározzák Évát (BorsOnline)
VV Gigi hivatalos oldala a Facebookon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik