Szórakozás

9 milliót követel Gregor és Nyuszómuszó

A sztárpár nem tudja megbocsátani, hogy porig alázták őket a Fábry Show-ban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Esti Showder egyik januári felvételén Fábry Sándor Gregor Bernadett és Magyar Attila kapcsolatáról készített paródiát a Bagi-Nacsa páros segítségével. A színészt Bagi Iván, míg Bernit Nacsa Olivér alakította. A családanya dominaként tűnt fel neccharisnyában, miniszoknyában, ostorral a kezében, s újdonsült párjával éppen egy közös intim együttlétet imitáltak.

A színésznő nem hagyta szó nélkül a nyilvános megalázást, sőt már akkor perrel fenyegetőzött, amit most úgy tűnik, be is vált. Gregor Bernadett és Magyar Attila ügyvédje, Mester Csaba levelet írt az Esti Showder munkatársainak: peren kívül kérnek az RTL Klubtól 3 milliót, a műsor producerétől, Kovács Kristóftól szintén 3 milliót, valamint Fábry Sándortól is ugyanekkora összeget követelnek – értesült a STOP.hu.

A jogi képviselő elsősorban azt kifogásolja, hogy a jelenet Gregor Bernadettet olyan könnyűvérű nőnek állítja be, aki a férfiakkal anyagi érdekből, illetve médiaszereplési lehetőség, hírverés miatt létesít szexuális kapcsolatot, miközben a való életben a szerelmespár kapcsolata őszinte és mély érzelmeken alapul, akik – a paródiával ellentétben – soha nem bánnának megalázóan a másikkal.

AJÁNLOTT LINK:

A megalázás ára: kilencmilliót követel Fábryéktól Gregor Bernadett (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik