Szórakozás

Alekosz teljes képzavarba került

Az Okostojás túlzásba vitte az italozást; volt, hogy a hatodik villalakót kereste.

Ezen a héten a konyhában kell bizonyítaniuk a Villalakóknak: a Vacsoracsata hét első házigazdája Éva volt, a szőkeség olasz menüsorral készült lakótársainak. A Törtető szokatlanul rendesen állt a házigazda szerephez: takarított, és kuktája, Anikó segítségével vásárolt és főzött is.

Egy biztos: sem Évának, sem Anikónak nincs valami nagy rutinja a konyhában, de azért hősiesen küzdöttek, hogy a teljes ételsort elkészítsék. A menü pedig nem volt más, mint Minestrone leves, egy Itália üzenete nevű húsétel, valamint csokoládés mascarpone-rolád.

A vacsora azonban nem ment zökkenőmentesen: Alekosz ugyanis evés helyett inkább ivott, aminek a vége az lett, hogy folyamatosan beszólt Évának, ráadásul a főztjét sem kóstolta meg. Az Okostojás annyira becsiccsentett, hogy azt is elfelejtette, már csak öten vannak a Villában, Jerzyt folyamatosan azzal zaklatta, hová tűnt a hatodik lakótárs. A görög csődör végül kilenc pontot adott jó barátja, és szövetségese konyhatudományára, mert véleménye szerint a Törtető nem látta el őket elég alkohollal, ami miatt sokszor szomjazott.

Éva összesen 35 pontot kapott a lehetséges 40-ből, a többiek a következő napokban bizonyíthatnak.

AJÁNLOTT LINK:

“SÓGORÁVAL” MEGY PÁRBAJOZNI BÉCI! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik