Szórakozás

VV Olivérhez költöztetik Alekoszt

Újabb kulisszatitkokra derült fény a villalakó saját műsoráról, amelyben az RTL Klub párt keresne a ValóVilág mindig „tettre kész” Okostojásának.

A Bors című napilap információi szerint a görög csődör – a korábbi hírekkel ellentétben – nem a Villában, hanem annak közelében, egy luxuslakókocsiban folytatja önálló valóságshow-ját, míg a kegyei elnyerésére ácsingózó hölgyek a luxusbörtönben laknak majd.

A kocsi berendezése állítólag egy ötcsillagos szálloda lakosztályának felel meg: bőr ülőgarnitúra, plazmatévé, teljesen gépesített konyha, gyönyörű fürdőszoba és egy hatalmas franciaágy gondoskodik Alekosz kényelméről.

A lap úgy tudja, a műsor kezdetben a villalakó barátjának, az egykori VV-játékos, Olivérnek az otthonában játszódik majd, mert a menyasszonyjelöltek érkezése előtt még át kell alakítani a luxusbörtönt.

A Vagány azonban nem csak a lakását, szabadidejét is arra áldozza, hogy minél több és lehetőleg minél bevállalósabb nőket cserkésszen be a szexkiborgnak. Különböző társkereső oldalakon névre szóló leveleket ír társra vágyó, magányos hölgyeknek.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Olivér lakásában csajozhat Alekosz (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik