Szórakozás

Rajzfilmfiguraként hódítanak a VV-hősök

VV Gigi és Éva karikatúrái hódítanak az interneten. Egy debreceni fiatalember rajzolta meg a két harcos amazon párbaját, az animáció pedig önálló életre kelt.

A ValóVilág meghozta a karikatúrákat rajzolgató Tamás számára is a sikert. Egy nap véletlenül a tévé előtt ragadt, és innentől kezdve szenvedélyesen követte, mi történik kedvenceivel. Elsősorban a Picurért síró Gombival. Aztán jött Éva és Gigi hangos és fetrengős párbaja, az ebből született paródia feltette Tamás Villa-életművére a koronát.

A fiú a Fókusznak elárulta, hobbiból kezdett rajzolgatni számítógépén. De már a legelső kisfilmek is olyan jól sikerültek, hogy sokaknál kicsapták a biztosítékot. Azóta nincs megállás. Tamás pörög, rajzol, animál, parodizál. Szerinte a ValóVilág szereplői csak úgy ontják magukból az aranyköpéseket, és karakterük is egyszerűen kiabál a paródiáért.

Egy animációs paródia elkészítése több napig, de akár hetekig is eltarthat. Az ötleteléssel kezdődik, majd csak a pontos terv után jöhet a rajzolás. Ha kész a film, akkor jön a szinkronizálás.

Tamásnak van több, különálló terve, félkész és másfél órás filmje is, de a nagy áttörés még váratott magára. Bár eddig is sokan elismerték animációit, a VV-paródiák több százezres internetes letöltése, meghozta a sikert.

AJÁNLOTT LINK:

VV-vígjáték fetrengő Évával és szerelmes Gombival (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik