Szórakozás

Béci előrehozza a nagy párbajt Alekosszal?

A Villalányok csatározása folytatódik, miközben a táncos fiú még mindig vacillál, nem tudja, kit vigyen ki párbajozni.

Alekosznak sosem elég a húr túlfeszítéséből. Miután Éva és Anikó kapcsolata a napokban végképp megromlott, a Törtető legnagyobb bizalmasa a Rosszkislány ágyához osont egyik éjszaka és be akart kéredzkedni mellé aludni. Simogatták egymást, Alekosz bókolt, Anikó pedig fogadta a gesztust, míg Éva forrongott és Jerzynek panaszkodott. Az Okostojás szerint a féltékenység mögött csak a pozíciós harc húzódik meg, a Törtető félti a helyét.

Később azonban ismét a szerdai kihívás és a jövőbeli, esetleges párbajok kerültek szóba. Éva retteg Anikótól, Alekosz pedig nem szívesen menne Bécivel, aki közben előmelegítette a terepet Jerzynél, hogy ne érje váratlanul, ha esetleg őt hívja ki szerdán. A sógor-diskurzus után viszont Évának már azt pedzegette, hogy Alekoszon is gondolkodik. Éva megijedt, a taktika pedig bejött: Béci beleültette a bogarat a Törtető fülébe, hogy Alekosz az igazi esélyes. Béci következő állomása Anikó volt, akit szintén arra készített fel, hogy neki adja a zöld kendőt. A Rosszkislány már nem akar Évával menni, inkább Bécitől kapna ki.

A Villában is elindult a házi Csillag születik, a lakók lelkesen készültek a produkciókra. Jerzy stílusosan a Kockahasat választotta a Vénusztól, Anikó pedig a Csak cha cha chát a Hungáriától. Alekosznak nem idegen a zene, mégis izgult az első másodpercekben, amikor a Magna Cum Laude Vidéki sanzonjára engedte ki a hangját. Éva megküzdött Tunyogi Orsi slágerével, Béci azonban saját szerzeménnyel készült.

A Villalakóknak ezután azt kellett eldönteniük, hogy ki hazudik a legtöbbet közülük. Anikó Évának adta a legtöbb pontot, míg a Törtető Bécit választotta. Béci viszonozta a gesztust, csak úgy, mint Jerzy, aki szintén Évának ítélte a maximális pontszámot. Alekosz a fényképek sorrendjében határozta meg a sorrendet. Végül Éva nyerte meg a nem túl tiszteletreméltó címet, így neki kellett felvennie a hazug-pólót.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA BÜNTETÉST ÉS HAZUG-PÓLÓT KAPOTT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik