Szórakozás

VV Éva megúszta: büntetik, de másképp

A Törtető másodszor is szabályt szegett, védettsége azonban megmarad.

Mint arról korábban beszámoltunk, a luxusbörtön amazonja először akkor húzta ki a gyufát a valóságshow készítőinél, amikor a dzsungelhét alatt – tartva a vihartól – fogta magát és bevonult a szaunába, miközben társai – az előírtak szerint – a szabad ég alatt vészelték át az éjszakát. Évát másnap figyelmeztették a szerkesztők, hogy ha még egyszer megszegi a szabályokat, elveszik tőle a védettséget jelentő lila kendőt. “A következő szabálysértés után megfosztunk a védettségtől, ami azt jelenti, hogy a következő kiválasztáson téged is jelölhetnek a társaid” – írták a Törtetőnek címzett levelükben a szerkesztők.

(Éva szembesül tettének következményeivel 04:42-től)

Vasárnap este a dzsungelhetet lezáró bulin Éva másodjára is vétett a Villa-szabályzat ellen: elfelejtette felvenni a védettséget jelentő lila kendőt. Joggal gondolhattuk ezután, hogy az RTL betartja korábbi fenyegetését, és még a szerdai kihívás előtt – a levélben foglaltak szerint – elveszi a Törtetőtől a számára mindent jelentő védettséget. A csatorna azonban végül nem így döntött.

Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa a Hír24 megkeresésére elmondta, Éva – mint az a kedd esti összefoglalóban is látható lesz – természetesen nem kerülheti el a büntetést: csak úgy, mint korábban Bécinek, lila ruhadarabokat kell majd hordania. “Mivel Éva vétsége a dzsungelhét és a kiválasztás után történt, érvényét vesztette a korábbi szankció, ezért kapta ugyanazt a büntetést, mint a lakótársa” – indokolta döntésüket a valóságshow szóvivője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik